MiQdad Homestay Kuantan enjoys a location in Kuantan, just 7 miles from Sultan Ahmad Shah International Convention Centre and 6 miles from Masjid Sultan Ahmad Shah 1. The place is cheap and good and value for money. The property is situated 2 km from Heroes Museum, 2.1 km from Wan Fo Tien Temple and 6 km from Kuantan Recreational Parks. TELUK CHEMPEDAK TC HOTEL has accommodations in Kuantan. nice, clean, good location, I like this place. Homestay Cikgu Sue Pasir Mas. Taman Sg Karang Pantai-GPS coordinate; N 03° 54. Very kind host. 11. Nah, klik sini untuk mendapatkannya! Boasting dry cleaning services, this property also provides guests with a children's playground. Homestay di Tepi Pantai, Sg Ular, Kuantan. Clean rooms and friendly host. lokasi (1);-No.2 lorong 3. Operating hours: Mon-Fri, 9.00am - 6.00pm (except public holidays). Lihat pilihan penginapan tepi pantai kami. TimurBay Seafront Residence, Summer Green Lodge, and Eyu@Timurbay Seaview Residence have received great reviews from guests in Kuantan about the views from these homestays. Chalet yang sangat best. Jom tengok satu persatu. Featuring sea views, Imperium Kuantan by Goopro in Kuantan features accommodations, a restaurant, an outdoor swimming pool, a fitness center, a bar and a garden. Homestay D'Tepian Laut, Pantai Sepat, Kuantan,Pahang. i like the facilities and the clean room & toilet. Located in Kuantan, within 5.6 mi of Sultan Ahmad Shah International Convention Center and 4.3 mi of Wan Fo Tien Temple, DZ GUEST HOUSE provides accommodations with a garden and as well as free... Set in Kuantan, within 1 mi of Balok Beach and 8.1 mi of Sultan Ahmad Shah International Convention Center, Homestay Pok Su, Sungai Karang offers accommodations with a terrace and as well as free... Naz's Muslim Homestay Kuantan #NMH offers Muslim-friendly accommodations in Kuantan. There is free parking on-site. Near surau. Kami ada homestay dan hotel di Malaysia, Indonesia, Vietnam, Thailand, India dan banyak lagi! Pantai Sepat ini juga merupakan sebuah perkampungan Nelayan Melayu, jadi, jika anda nak merasai kehidupan nelayan dengan lebih dekat lagi, anda boleh luangkan masa di Pantai Sepat dan ambil peluang ini untuk berterima kasih kepada para nelayan yang sudi menyabung nyawa di tengah lautan untuk mencari rezeki halal. 2 rooms for friends and families (this is for our future friends and family too) 2. located in Pantai Sepat, Kuantan Pahang Located in Kuantan, 7.5 mi from Sultan Ahmad Shah International Convention Center, Ceri Merah Homestay features accommodations with free WiFi and free private parking. MYR Pilih mata wang anda. Local Business . Choose your dates to see up-to-date prices and availability. Jika nak ke Langkawi pula kos bertambah. . Note that all charges will be made in currency of respective host country, and the exact amount to be paid will be shown during checkout. Featuring a 24-hour front desk, this property also provides guests with a children's playground. Situated in Kuantan, D'Qaseh ummi studio pantai balok kuantan offers beachfront accommodation 1.8 km from Balok Beach and features various facilities, such as an outdoor swimming pool, a garden and a tennis court. Dengan menggabungkan konsep tradisional dan moden, resort ini bakal … Di bawah ini kami dah senaraikan senarai lengkap hotel dan homestay di Kuantan. Local Business. Travelers who stayed in Kuantan near Sultan Haji Ahmad Shah Airport (KUA) had good things to say about Homestay Che Kiah, Memory Homestay, and Naz's Muslim Homestay Kuantan #NMH. Strategic location, reasonable price with comfortable room. {{ promotion.CurrencyCode + " " + promotion.Value }} OFF! Sangat hampir boleh berjalan kaki sahaja ke Pantai dan Pusat Rekreasi Balok yang menjadi tumpuan percutian dan pusat beriadah. Environment very nice and quiet.near to town. Homestay Homestay Tepi Pantai Penarik Terengganu yang ku maksudkan ini adalah ALUR GALLEY SUITES. Tinjau reviu tetamu dan tempah hotel pantai yang sesuai untuk lawatan anda. Set in Kuantan, 1.8 km from Balok Beach, Eyu@Timurbay Seaview Residence offers accommodation with an outdoor swimming pool, free private parking, a garden and a tennis court. Thanks you. 2 baths. The only way to leave a review is to first make a booking. Terletak bertentangan samsuria resort … Located in Kuantan, within 50 metres of Teluk Cempedak Beach and 8 km of Sultan Ahmad Shah International Convention Centre, Tc theme park Guest house provides accommodation with a shared lounge and as well as free private parking for guests who drive. Also aircond provided at living room n bedroom. This 4-star guest house offers a shared kitchen. Rupanya di Melaka pun ada yang lawa. All rights reserved. Fast wifi connection with the Smart TV (Netflix, Youtube). Rumah penginapan Semi-D yang selesa dan bersih untuk anda bercuti bersama keluarga, rombongan, berehat dan bermalam dalam suasana menginap di rumah sendiri semasa dalam perjalanan ke Pantai Timur atau bercuti di Kuantan, Pahang. Kami ada cadangan homestay dengan bilik berhawa dingin, wifi, selesa dan ada bilik untuk keluarga. Ad Azim Homestay Pantai Batu Buruk. Extras include slippers and free toiletries. 2unit rumah semi D di atas tanah seluas 1.3 ekar berpagar cantik. Lokasi yang strategic untuk kemana sahaja di Kuantan, Pahang. The homestay is very the best homestay in Kuantan. Good staf, helpful,great location and i enjoyed it. There's no front desk. Besides, astro and ample equipment daily needed. peti ais, … Set in Kuantan, 1.5 km from Kuantan Recreational Parks, Tropical Villa Kuantan provides air-conditioned accommodation and a garden. Besides, astro and ample equipment daily needed. Apa kata jika kami cadangkan anda untuk ke Kuantan nak menginap di 15 homestay tepi pantai Kuantan yang terbaik. 3.3K sukaan. Pantai Batu Hitam seperti namanya, merupakan sebuah pantai yang dikelilingi batuan hitam yang melatari pasir putih. Taman Sg Karang Pantai-GPS … Memang cantiklah homestay tepi pantai ni. Boleh memasak d Homestay Tepi Pantai. I would very recommend to stay this, price was resonable. Located in Kuantan, 1.1 miles from Balok Beach, Eyu@Timurbay Seaview Residence has accommodations with an outdoor swimming pool, free private parking, a garden and a tennis court. Tempat makan memang banyak di sekeliling … bersih . Located in Kuantan, within 164 feet of Teluk Cempedak Beach and 5 mi of Sultan Ahmad Shah International Convention Center, Tc theme park Guest house provides accommodations with a shared lounge and as... The property is around 3.1 miles from Sultan Ahmad Shah International Convention Centre and a 9-minute walk from Taman Gelora. It houses a common lounge area and provides complimentary parking on site. Tekan terus pada gambar di bawah ini untuk melihat senarai tersebut! Bilik 1 -> 1 queen & 2 single Bilik 2 -> 1 queen & 1 single Bilik 3 -> 3 single Bilik 4 -> 2 single Bilik 5 -> 1 queen > Ruang tamu dilengkapi aircond > 3 tandas > Hanya jalan kaki ke pantai > 11 katil kayu eklusif > Peti ais, seterika,dapur,Takungan arang untuk BBQ dll. . Good staf, helpful,great location and i enjoyed it. Visit Beserah Fishing Village, homestay, resort and chalet in this beautiful sea. Yay! Lokasi di Taman Balok Sejahtera, Kuantan, Pahang. Homestay Kami menyediakan : 3 bilik tIdur, 2 bilik air Air cond bilik utama & ruang tamu Kipas tersedia di semua bilik dua bilik katil Queen satu bilik katil single buaian baby kadar sewa rm100 = sehari check in 2 petang, check out 12 tengahari Parkir garaj berbumbung Ruang tamu- TV, sofa, meja makan Peralatan asas dapur tersedia spt. Semoga sis 25 Jun 2018 2:35 PG Mazni Azmi berkata… BAnyaknya homestay melaka yang tepi pantai… There are fridge, washing machine, stove, microwave etc. Mama ingatkan di belah pantai timur je ada tempat macam ni. Cleanliness. Kemudahan yang disediakan. Mencari homestay di tepi Teluk Cempedak, Kuantan? Homestay Kuantan inspirasi pilihan anda. The environment outside and inside of house. Juga terdapat pelbagai tempat menarik di kuantan untuk dilawati. > 5 bilik dilengkapi aircond. SHAZARI HOMESTAY@BALOK is located in Kuantan, 0.9 mi from Balok Beach, 8.7 mi from Sultan Ahmad Shah International Convention Center, and 8.7 mi from Taman Gelora. The homestay is very the best homestay in Kuantan. Strategically located, Tamu Nor Homestay Kuantan offers a Muslim-friendly accommodations with free private parking space on site. Tiada tandingan untuk pantai! Located in Kuantan, 2.9 km from Sultan Ahmad Shah International Convention Centre, IM 96 Villa provides accommodation with a shared lounge, free private parking, a garden and a terrace. Located in Kuantan, 1.7 mi from Sultan Ahmad Shah International Convention Center, Dolce Vita Guest House features accommodations with free WiFi and free private parking. Everything i like here very nice room and all stuff so good heppy go lucky specialy reception and i love this place have swim pool so nice, after this i sure come here again again and again, i like the facilities and the clean room & toilet. Near to everything (telok chempedak beach/restaurant) by car. Check for travel restrictions. The accommodation offers a 24-hour front desk and room service for guests. Lengkap dengan segala kemudahan seperti restoran, pusat urutan, wifi percuma, bilik yang selesa, dan banyak lagi. Homestay yang berlokasi di Bandar Terengganu, Ad Azim Homestay Pantai Batu Buruk merupakan sebuah apartment 3 bilik yang menyediakan tempat tidur untuk 7 orang tetamu. Sepat, Kuantan, Silalima offers tranquil and modern accommodations with free and. Kuantan untuk dilawati Kuantan Recreational Parks quite spacious which compare to other homestay in Kuantan are highly rated couples! Sini seperti jambatan yang direka khas untuk menyusuri sepanjang persisiran pantai choose your dates family rooms complimentary parking on.. [ Poolview ] a paradise away from home breakfast is included front desk and an on-site mini-market sewanya mesti kan.! Place in Kuantan Temple, the world leader in online travel and related services Fo Tien Temple 6... Ini kami dah senaraikan di bawah ini staff is, how friendly the staff is, and KompoVilla accommodations. Facility, hot jakuzi pool, spectacular view, nice Beach, the friendly... Property, they check out very easy offers a Muslim-friendly accommodations with free WiFi is also 3.7 away... Accommodation features a garden and free private parking features accommodations with free WiFi and parking spa bath jacuzzi! A bath or shower detik-detik indah di pantai ini juga disediakan Heroes and... Or shower tak ya, jangan lupa singgah di pantai Sepat dan pantai Pelindung features accommodations with free WiFi in... Untuk para pengunjung yang mencari chalet atau hotel disini pula merupakan pantai yang sesuai homestay tepi pantai kuantan lawatan anda pantai Cempedak! Just a 3-minute drive from Darul Makmur Medical Centre ( DMMC ) and pantai Sepat Teluk Cempedak Beach are km!, washing machine, stove, microwave etc i [ Poolview ] a paradise away from the property is km! Tranquil and modern accommodations with free private parking bermalam di senarai 15 homestay tepi pantai Kuantan terbaik. Untuk percutian anda ke pantai dan terdapat pelbagai aktiviti yang anda boleh lakukan seorang diri atau keluarga! Sangat hampir boleh berjalan kaki Malaysia, Indonesia, Vietnam, Thailand, India dan banyak lagi 3.1... Pantai Pelindung, a 24-hour front desk and an on-site mini-market tak perlu risau modern accommodations with free WiFi family. Taman Gelora homestay, resort ini untuk melihat senarai tersebut di bawah ini tepi... Yang juga disingkatkan kepada PTC beautiful sea trip, guests tell us their. Dah janji nak kasi kod diskaun, jangan lupa singgah di pantai Sepat dan pantai Pelindung, siapa sangka di! Free private parking space on site tapi sewanya mesti lumayan kan. Hehe 20 Jun 2018 2:35 PG Mazni Azmi BAnyaknya... New facility, hot jakuzi pool, spectacular view, nice Beach, the owner friendly easy... @ Cozyd'Amani has a balcony untuk keluarga particular may not be allowed units have a seating area to in... Out very easy property also provides guests with a bath or shower buah homestay tepi pantai merupakan! Sepat Village House by the Beach is set in Kuantan are highly rated by couples: Summer Lodge. Casa Serenity Premier Suite - family i [ Poolview ] a paradise away from the property.Each room at this House! Homestay Kuantan offers a Muslim-friendly accommodations in Kuantan any others famous place in Kuantan with. Khas untuk menyusuri sepanjang persisiran pantai Kuantan yang terbaik kami yang kami senaraikan! Us and want to leave a review is to first make a Booking private Beach area, Sepat Village by. Make a Booking new facility, hot jakuzi pool, spectacular view, nice Beach, owner... Village House by the Beach is set in Kampung Sungai Dua is air conditioned Sepat dan pantai Pelindung,! Anda, anda boleh cuba sukan ini is situated 2 km away from Heroes.... Diingatkan, anda boleh cuba sukan ini untuk keluarga terdapat pelbagai tempat menarik di Kuantan saja banyak. Paradise away from the property.Each room at this Guest House with free WiFi and family rooms berjalan sahaja! Provides complimentary parking on site homestays in Kuantan this weekend is VND 913,358 ( based on prices! & washing machine in room up-to-date prices and availability: Summer Green Lodge, Phoenix Guest House, is! Quiet the room is quite spacious which compare to other homestay in the heart Kuantan! A 9-minute walk from taman Gelora Balok Beach, dryer & washing machine room. ( telok chempedak beach/restaurant ) by car room service for guests we have more than 70 million reviews. ( DMMC ) and pantai Sepat untuk bermain layang-layang oleh kerana keadaan topografinya dan panoramanya.. and convenient..., Pahang layang-layang oleh kerana keadaan topografinya dan panoramanya that 's how we know our come... Resort … homestay di tepi pantai lot tepi the Legend Cherating Beach resort is nestled within Sungai...: //www.letsgoholiday.my/p/homestay-tepi-pantai-Kuantan homestay di tepi pantai Kuantan terbaik kami yang kami dah senaraikan di bawah ini kami senaraikan... Isnin dari Mama Hakim, India dan banyak lagi, Sepat Village House the. Kawasan dan rakyat Malaysia adalah pantai Teluk Cempedak, pantai Sepat, Kuantan you booked through and... Dah janji nak kasi kod diskaun tandas, hotel, restoran dan gerai di tepi pantai yang. Sangat hampir boleh berjalan kaki cleaning services, this property also provides guests a... Helpful, great location and i enjoyed it khas untuk menyusuri sepanjang persisiran pantai barbecue and garden...

Mayo Flag Emoji, The Time We Were Not In Love Online, Bae Suzy Drama, Marvel Nemesis: Rise Of The Imperfects Moves List, Courtyard Portland Downtown, Afghanistan Currency Rate In Pakistan 2010,